Natječajna komisija za provedbu Natječaja za radno mjesto direktor/ica turističkog ureda Turističke zajednice Općine Ližnjan upućuje kandidatima Poziv na testiranje/intervju.
R E P U B L I K A H R V A T S K A
ISTARSKA ŽUPANIJA
TURISTICKA ZAJEDNICA OPĆINE LIŽNJAN
NATJEČAJNA KOMISIJA
Urbroj: 235. /2018
Ližnjan, 16.11.2018.
Na Natječaj za radno direktor/ica turističkog ureda Turističke zajednice Općine Ližnjan mjesto objavljen 5. studenog 2018. godine na službenoj internetskoj stranici Turističke zajednice Općine Ližnjan, u područnom uredu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i u dnevnom listu Glasa Istre, prijavljeno je ukupno 1 (jedan kandidat):
•    Strp73
Povjerenstvo za provedbu Natječaja je utvrdilo da je zaprimljena prijava kandidata uredna i potpuna.
Slijedom navedenog, Povjerenstvo upućuje
POZIV
na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (intervju)
Poziva se gore navedeni kandidat koji se prijavio na Javni natječaj i koji ispunjava formalne uvjete propisane Natječajem za zapošljavanje na radno mjesto direktor/ica turističkog ureda Turističke zajednice Općine Ližnjan na neodređeno, puno radno vrijeme, da pristupi dana:
22. studenog 2018. (četvrtak) u 10.30 sati u prostoru općinske Vijećnice Općine Ližnjan (Krasa 7, Ližnjan 52204, prostor u zgradi Općine, pored ureda Turističke zajednice) na intervju.

Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio testiranju/intervjuu, povukao prijavu na Natječaj. Svi kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu.

Predsjednica natječajne komisije
Anđela Monas

Print

Kalendar događaja

kalendar

logo-small

    Tourist board of Ližnjan-Lisignano // Ližnjan 147, 52204 Ližnjan // T/F: +385 52 578 426  HTZTZIZ