Natječajna komisija za provedbu Natječaja za radno mjesto Administrativni referent/ica turističkog ureda Turističke zajednice Općine Ližnjan upućuje kandidatima Poziv na testiranje.
R E P U B L I K A H R V A T S K A
ISTARSKA ŽUPANIJA
TURISTICKA ZAJEDNICA OPĆINE LIŽNJAN
NATJEČAJNA KOMISIJA
Ližnjan, 1.veljače 2019.
Na Natječaj za radno Administrativni referent/ica turističkog ureda Turističke zajednice Općine Ližnjan mjesto objavljen 16. siječnja 2019. godine na službenoj internetskoj stranici Turističke zajednice Općine Ližnjan, u područnom uredu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i u dnevnom listu Glasa Istre, prijavljeno je ukupno 9 (devet) kandidata:
Povjerenstvo za provedbu Natječaja je utvrdilo da su ukupno 4 (četiri) zaprimljene prijave kandidata uredne i potpune.
Povjerenstvo za provedbu Natječaja je utvrdilo da je ukupno 5 (pet) zaprimljenih prijava kandidata nepotpuno.
Slijedom navedenog, Povjerenstvo upućuje
POZIV
na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti
Sljedeći kandidati koji su se prijavili na Javni natječaj i koji ispunjavaju formalne uvjete propisane Natječajem za zapošljavanje na radno mjesto Administrativni referent/ica turističkog ureda Turističke zajednice Općine Ližnjan na određeno, puno radno vrijeme
1503Kj
dav88s
Mdri18
V2009S
Pozivaju se, da pristupe dana:
8.veljače 2019. (petak) u 9.00 sati u prostoru općinske Vijećnice Općine Ližnjan (Krasa 7, Ližnjan 52204, prostor u zgradi Općine, pored ureda Turističke zajednice) na testiranje.

Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio testiranju/intervjuu, povukao prijavu na Natječaj. Svi kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu.

Predsjednica Natječajne komisije
Anđela Monas

Print

euprojekti

logo-small

    Tourist board of Ližnjan-Lisignano // Krasa 7, 52204 Ližnjan // T/F: +385 52 578 426 // e-mail: info@liznjaninfo.hrHTZTZIZ