Omiljena lokalna fešta ove godine stiže u još bogatijem izdanju! Pripremite se za sportsko-zabavan-edukativan-gastro-glazbeni program u kojem slavimo sve ono dobro što nam dolazi iz plavih morskih dubina! Fešta posvećena moru i ribarima i ove godine održat će se u našem Ližnjanu!

LOKACIJA: RIBARSKI MOL U UVALI KUJE U LIŽNJANU

ULAZ: BESPLATAN

11.00 sati

Krećemo sportski uz još jednu JEDRILIČARSKU REGATU koja se i ove godine boduje za Argonaut kup!

18.00 sati

Na neizostavanom Brodet kupu otkrit će se novi kulinarski talenti, a porcije brodeta dijelit će se BESPLATNO!

Prijavi svoju brodet ekipu na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. već danas i osvojite nepca našeg stručnog žirija!

Na radionicama "Morski svijet izbliza" + "Pletenje mreže" + "Kako filetirati ribu" mjesta će biti za male i velike, a naučit ćete nešto novo o životu koji nam donosi jadransko plaventilo!

Podsjetite se kako je bilo zabavno biti dijete dok budete jurili ližnjanskim ulicama u kariću i sudjelovali u tradicionalnoj Balinjeradi i Trki na prstenac!

Prijavi svoju "raketu" na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !

A sve natjecatelje i vjerne navijače očekuju porcije srdela po promotivnoj cijeni od 10,00 kn!

A da bi fešta bila PRAVA FEŠTApobrinut će se Lighthouse band & Mauro Staraj & DJ Smile!

Ne propustite tradicionalnu Ribarsku noć u Ližnjanu!

Print

euprojekti

logo-small

    Tourist board of Ližnjan-Lisignano // Krasa 7, 52204 Ližnjan // T/F: +385 52 578 426 // e-mail: info@liznjaninfo.hrHTZTZIZ