Poštovani,

u okviru izrade Studije upravljanja kvalitetom razvoja cikloturizma u Istarskoj županiji, koju provodi Institut za poljoprivredu i turizam za naručitelja Upravni odjel za turizam Istarske županije, provodi se istraživanje s korisnicima proizvoda cikloturizma.

S ciljem što uspješnijeg provođenja istraživanja u ovim otežanim okolnostima, sada su ankete namijenjene cikloturistma dostupne i u online obliku.

Poveznice za online ankete, koje su prevedene na pet jezika, nalaze se u nastavku, a pozivi za sudjelovanje u istraživanju na svakom od dostupnih jezika nalaze se u prilogu maila.

Ovim putem Vas želimo pozvati na suradnju i zamoliti Vas, ukoliko ste u mogućnosti, da objavite poveznice online anketa s pripadajućim pozivom na službenim stranicama Vaše turističke zajednice. S ciljem da u istraživanje bude uključen što veći broj cikloturista koji bicikliraju u Istarskoj županiji, anketi je moguće pristupiti i putem QR koda (koji se također nalazi u prilogu maila u sklopu poziva). Također, istraživanje je obuhvatilo sezonu, tijekom ljetnih mjeseci, a nastavit će se provoditi tijekom jeseni 2020. godine, odnosno u postsezoni te na proljeće 2021. godine, kako bi se istraživanjem obuhvatila i predsezona.  

Poveznice za online ankete:

  1. Hrvatski jezik: Cikloturizam u Istarskoj županiji
  2. Njemački jezik: Fahrradtourismus in Gespanschaft Istrien
  3. Engleski jezik: Cycle tourism in Istrian County
  4. Talijanski jezik: Cicloturismo nella Regione Istriana
  5. Slovenski jezik: Kolesarski turizam v Istarski županiji

Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona: 052/408-308.

Hvala na dosadašnjoj i budućoj suradnji!

Lijep pozdrav,

dr. sc. Kristina Brščić

koordinatorica projekta

Print

euprojekti

logo-small

    Tourist board of Ližnjan-Lisignano // Krasa 7, 52204 Ližnjan // T/F: +385 52 578 426 // e-mail: info@liznjaninfo.hrHTZTZIZ